Ne zaboravite na KATEGORIJE!

Na kraju svakog posta uputno je upisati i KATEGORIJE iliti OZNAKE ZA OVAJ POST. Ta se rubrika nalazi na samom kraju prozorčića u kojem pišete postove. Zašto je to važno?



1. za sve vas koji koristite alat LINK WITHIN - on generira upravo te OZNAKE i prema njima autmatski slaže "You migh also like" postove koje slaže ispod postova

2. kada kliknete na neku oznaku koja je upisana ispod posta na naslovnici, automatski ćete doći na popis svih postova koji se nalaze u toj kategoriji.


PRIMJER: Hobby chic - lijeva alatna traka na naslovnici - KATEGORIJE




Nadalje, kada imate puno različitih oznaka, možete ih vrlo jednostavno "izvaditi" i postaviti na sidebar (bočnu alatnu traku) uz pomoć gadgeta kojeg ćete pronaći na slijedeći način:

1. NADZORNA PLOČA
2. DIZAJN
3. DODAJ GADGET
4. ODABERITE "OZNAKE"
5. OBRATITE PAŽNJU NA DVIJE MOGUĆNOSTI - vidi sliku



sve oznake: ako želite prikazati u ovom gadgetu sve oznake, onda odaberite opciju SVE OZNAKE (prije crvene strelice)
odabrane oznake: kliknite na ovu opciju (crvena strelica) a potoma na "uredi" (zelena strelica) i označite samo one oznake koje želite da budu prikazane unutar gadgeta.

Kada ste gotovi, kliknite SPREMI i gadget je konfiguriran. On će se automatski naravno pojaviti kao prvi gadget na altanoj traci (sidebaru) ali vi ga "drag&drop" funkcijom povucite gdje želite.

2 komentara:

  1. Hvala, odmah sam sredila stvar jel nisam kužila ovo s oznakama! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. Konačno sam uspjela, danas je pc sređen kod web informatičara, i eto krećem u ažuriranje. Već sam uradila i link. Imam sad literature i da učim. Pozdrav. Loredana.

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru. Ukoliko imate dodatna pitanja na ovu temu, slobodno me kontaktirajte e-mailom.