Giveaway!

Ovo je prvi giveaway na Chic blog boutique blogu, veselim se unaprijed vašim komentarima. Naime, svi koji bi željeli dobiti novi i originalni header (zaglavlje) na svom blogu, neka ostave originalan komentar na ovaj post. Natječaj je otvoren do ponedjeljka 30. kolovoza a u utorak prije podne ću objaviti pobjednika. Budite originalni, maštoviti i napišite mi zašto biste baš vi trebali osvojiti ovu malu nagradu!






POBIJEDILA JE SANJA!!!!!!!!!!!!!!!!!
čestitam Sanja - javi mi se mailom da se dogovorimo oko nagrade!

Broj komentara: 6:

  1. Zašto bi smo baš mi trebali bilo šta osvojiti?Razloga za i protiv ima između 1 i bezbroj. Ako je jedan razlog, nije ni bitno koji je, jer je jedini, a bezbroj se ne da nabrojati. Možda ne postoji ni jedan jedini razlog? Možda bezrazložni optimizam :)?

    OdgovoriIzbriši
  2. S obzirom da sam već nekoliko puta promijenila izgled svog bloga i nikako nisam sasvim zadovoljna njegovim izgledom voljela bih ovu malu nagradicu - svoj novi blog header!!! U meni se nedavno razbuktao smisao za kreativno stvaranje u kojem doslovno uživam i hvatam svaki slobodan trenutak za nove ideje koje mi se nižu kao perlice na lančiću. Težim k tome da saznam više i zato puno čitam sve kreativne blogove, vučem knjige iz knjižnice, guglam unedogled do ranih jutarnjih sati, a ujutro mi je moj "hard disk" pretrpan informacijama i ponekad ga moram "resetirati" da bi došla u normalu...ili bi trebala povećati kapacitet i brzinu prijenosa podataka :))) Eto tolko od mene draga Tea, naša putujuća enciklopedijo!!!

    OdgovoriIzbriši
  3. Već sam osvojila uredjivnje bloga i mislim da ne bih trebala dobiti ovu nagradu, ovde sam iz čiste radoznalosti i navike<3
    Hvala Tea!

    OdgovoriIzbriši
  4. Zato sto sam se prva javila.Hhehehehh! :)

    OdgovoriIzbriši
  5. Moj blog je napravljen uz pomoc raznih prijatelja i na tome im hvala.Naravno iz totalne neznalice jos sam dosta dobro sve savladala.Pomoc u finesama bi mi dobro dosla...Zelim svima puno uspeha i nagrada.

    OdgovoriIzbriši
  6. Gledam tekst "pobijedila je sanja" i ono, mislim si, idem vidjeti ima li još koja Sanja...jer možda to nisam baš ja, ali nema druge Sanje...zato sam draga Tea sretna kao malo dijete i opet ću morati mijenjati svoj blog header po koji zna koji put, ali već znam da će to ovaj puta biti nešto posebno...hvala ti :)))

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru. Ukoliko imate dodatna pitanja na ovu temu, slobodno me kontaktirajte e-mailom.