O meni!

Zadovoljstvo mi je pozdraviti vas na mom "drugom" veselom i šarenom blogu! Zovem se Tea Jukić i profesionalno se bavim oslikavanjem namještaja i interijera te vodim kreativne radionice u najboljoj hobby trgovini na svijetu - NB HOBBY&ART - iz Zagreba. Kako je svima vama, dragim kreativcima otkrivanje i uživanje u carstvu hobistike HOBI, meni je to životni poziv i posao. Vi se od svojih svakodnevnih poslovnih obaveza odmarate upražnjavajući nebrojene kreativne tehnike i na taj se način opuštate i "punite baterije".

No, kako je ono što je vama hobi - meni posao - morala sam i ja pronaći svoj ispušni ventil i zabaviti se nekim drugim "hobijem" :) Tako sam se prije godinu dana upustila u avanturu istraživanja čarobnog svijeta bloganja, Html-a, CSS-a........ i u tome uživam. Znam da mnogi od vas imaju vlastite blogove, još je više onih koji bi ga željeli imati a ne znaju kako početi, od kuda krenuti ..... a i kada se otisnu u bloggerske vode zapnu na nekim temama. Stoga sam odlučila pokrenuti ovaj blog na kojem ćete, nadam se, pronaći sve one rupe i rupice koje vam nedostaju kako bi i vaše kreativno virtualno mjesto bilo lijepo, veselo i jedinstveno, poput onih stranih za kojima svi uzdišemo. Uživajte, komentirajte, pišite mi o temama koje biste željeli da obradim. Dobrodošli!

Broj komentara: 8:

  1. Pohvale za ovaj blog koji će mnogima biti od velike koristi! Gumbići su preslatki i ideje frcaju posvuda - mislim da će si svatko sada uspjeti ušminkati i personalizirati svoj blog! Bravo i hvala na trudu, znam da ovo nije lagan posao! :)

    OdgovoriIzbriši
  2. super je blog,razigran,vesel,kreativan,gumbići su super :)

    OdgovoriIzbriši
  3. @Izzy: znam da znaš koliko je sve ovo "time consuming" :) ali uživam u tome i iskreno se nadam da će vremenom i ovo postati obavezna stanica za sve bloggere početnike :) hvala na komplimentima!
    @tina: bitno da je medalja - i srebro sija kao i zlato! neka si i druga.... hvala ti :)

    OdgovoriIzbriši
  4. Odlicna ideja! Hvala za ovaj koristan i prekrasan blog!

    OdgovoriIzbriši
  5. Super!!! Čestitam novi blog...
    pusa

    OdgovoriIzbriši
  6. Oduševljena sam, Tea !!!!!!! Odlična ideja, presladak blog i super postovi ! Hvala ti na ovome. Vjerujem da će nam svima dobro doći. Ja barem još uvijek lutam blog svijetom i pokušavam neke stvari skužiti. Pusa i čestitam na novom blogu!

    OdgovoriIzbriši
  7. Tea, blog je presavršen! Svaka čast na trudu, definitivno se isplatilo. Ja već neko vrijeme ne znam odkud da počnem kako bih si uredila blog onako kako bi htjela, a da nisu oni standardni predlošci, tako da je ovo za mene pun pogodak!!Hvaaaalaa i puse velike!!!

    OdgovoriIzbriši
  8. Pazljivo sam iscitala sve tvoje postove! Sjajno! Joj, da sam imala to u pocetku, ne bih se toliko mucila. Kroz vrijeme, naucila sam puno, a ovaj tvoj blog je sjajan i vidjela sam koliko su neke stvari jednostavne, a toliko su me namucile! Evo, nesto sam odmah i primjenila na svoj blog: crvenog covjeculjka :) Pozdrav i svako dobro!

    OdgovoriIzbriši

Zahvaljujem na vašem komentaru. Ukoliko imate dodatna pitanja na ovu temu, slobodno me kontaktirajte e-mailom.